Concepute pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6-9 ani (greutate maximă 60 kg), aceste trotinete excepționale cu două roți prezintă logo-ul, detaliile si stilul caracterisitc McLaren.

INSPIRĂ EXCELENȚA

Fiecare dintre trotinetele McLaren au licență oficială și primesc aprobarea chiar de la McLaren Automotive. Poartă cu ele o istorie uimitoare a designului și performanței.

FII PREGĂTIT

Construcția solidă a punții din oțel acoperită cu propilenă și balamalele de pliere rapidă vă oferă un cadru robust, ușor de transportat.

RĂMÂI ÎN CONTROL

Mânerele moi la atingere, din cauciuc termorezistent( TPR ),  de pe bara din aluminiu T ajustabilă cu un tub telescopic în 2 poziții, oferă un nivel excepțional de control și confort.

PLIMBĂ-TE ÎN CONFORT

Învelișul antiderapant de pe puntea de oțel și sistemul de rulmenți din carbon ABEC-5 oferă o călătorie confortabilă și sigură.

PLIMBĂ-TE CU STIL

Roțile din față de 145 x 30 mm și cele din spate de 120 x 24 mm sunt create după celebrele roți inspirate de Senna găsite pe unele mașini McLaren.

OPRIȚI-VĂ CU ÎNCREDERE

Frânele de oțel de înaltă performanță pe roata din spate oferă un sistem robust pentru a încetini trotinetele chiar și la viteză mare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.