Termeni și Condiții

Site-ul www.babyish.ro aparține și este administrat de SC VLADISAB ECOM SRL.

Vânzător – SC VLADISAB ECOM SRL

Cumpărător/Client – persoana fizică sau juridică care efectuează o comandă.

Utilizator – orice persoană fizică sau juridică, care prin finalizarea procesului de creare cont, și-a dat acceptul cu privire la Termenii și Condițiile acestui site.

Site – domeniul www.babyish.ro precum și subdomeniile acestuia.

Comandă – un document electronic prin care cumpărătorul transmite vânzătorului, prin intermediul site-ului, dorința sa de a achiziționa bunuri și servicii.

Document – prezentele Termene și Condiții.

1. Drepturile de proprietate intelectuală

1.1. Conținutul site-ului www.babyish.ro este proprietatea exclusivă a SC VLADISAB ECOM SRL și a partenerilor săi și este aparat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe, de legile privind proprietatea intelectuală și industrială și de orice alt act normativ incident.

1.2. Acțiuni precum reproducerea, vinderea, exploatarea etc. site-ului în orice mod și fără acordul SC VLADISAB ECOM SRL sunt strict interzise.

2. Vânzarea Online

2.1 Prin înregistrarea unei comenzi online, Cumpărătorul este de acord cu formă de comunicare (telefonic și email), prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

2.2 Notificarea primită de Cumpărător, după efectuarea unei comenzi, are rol informativ și nu reprezintă acceptarea comenzii și încheierea contractului. Notificarea se efectuează telefonic sau prin email. Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea bunurilor și/sau serviciilor, urmând a anunța Cumpărătorul la adresa de email sau telefonic acest lucru. În cazul unei plăți online, Vânzătorul va returna Cumpărătorului suma de bani plătită.

2.3 Accesul în vederea efectuării unei comenzi îi este permis oricărui Client/Cumpărător. Pentru motive justificate, SC VLADISAB ECOM SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesul unui Cumpărător la anumite modalități de plată, în cazul în care, prin acțiunile sale sau prin activitatea sa ar putea prejudicia/a prejudiciat în vreun fel SC VLADISAB ECOM SRL

2.4 Pentru motive justificate, Vânzătorul poate refuza livrarea produselor unui Cumpărător, dacă în baza conduitei sau a activații Clientului/Cumpărătorului, acțiunile acestuia ar putea prejudicia/au prejudiciat în vreun fel SC VLADISAB ECOM SRL.

3. Livrare și plată

3.1 După confirmarea comenzii, Clientul/Cumpărătorul este de acord să plătească contravalorea produselor în sistem de ramburs (în cazul în care a ales această metodă), plus transportul (dacă este cazul).

3.2 Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar SC VLADISAB ECOM SRL nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

4. Dreptul de retur

4.1 Legislația( Ordonanța de urgență 34/2014) prevede „consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

4.2 Cumpărătorul/Clientul trebuie să anunțe telefonic sau prin email faptul că dorește să returneze în maxim 48 de ore de la primirea coletului. Condiția de returnare este că produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat: în ambalajul original cu toate accesoriile și etichetele, fără semne de utilizare, montare sau demontare. Vânzătorul își rezervă dreptul de a refuza retururile care nu respecta aceste condiții. Mai multe detalii aici: Politica de Retur.

5. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

5.1 Toate datele pe care Clientul/Cumpărătorul le furnizează, beneficiază de prelucrare numai în scopul oferii de condiții optime a serviciilor asociate site-ului www.babyish.ro.

5.2 Folosind acest site, Clientul/Cumpărătorul este de acord cu Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal.