Stadiile tricicletei BENTLEY

STADIUL 1 : de la 6 luni

Bentley Tricicleta alb Stadiul 1

Suportul din spate poate fi ajustat la 2 poziții înclinate.

Părinții au control total cu mânerul de împingere reglabil și detașabil.

Scaunul poate fi, de asemenea, rotit cu 180 de grade, astfel încât copilul tău să te poată vedea. Această funcție și suporturile suplimentare pentru picioare sunt perfecte pentru ca bebelușii să înceapă să folosească căruciorul.

Acoperișul de dimensiuni mari are 2 poziții și este confecționat dintr-o țesătură impermeabilă de 50 SPF pentru a ține la distanță vântul, ploaia și razele de soare nocive.

STADIUL 2 : de la 18 luni

Bentley Tricicleta alb Stadiul 2

Suporturile suplimentare pentru picioare sunt eliminate. Părinții pot, de asemenea, să plieze și să coboare suporturile de bază pentru picioare și să îndepărteze copertina când vor considera că este potrivit pentru copilul lor.

Funcția roată liberă poate fi activată pentru a permite copiilor să-și așeze picioarele pe pedale fără a pedala.

Funcția ”ghidon liber” poate fi, de asemenea, activată pentru a permite copiilor să tină mâinile pe ghidon fără a controla direcția.

Aceste funcții și multe altele creează o plimbare interesantă, confortabilă și sigură atât pentru copil, cât și pentru părinte.

STADIUL 3 : de la 24 luni

Bentley Tricicleta alb Stadiul 3
Mânerul părintelui, suporturile pentru picioare și protecția de siguranță pot fi îndepărtate pentru a permite copiilor să pedaleze singuri.

STADIUL 4 : de la 36 luni

Bentley Tricicleta alb Stadiul 4
Suportul din spate, centurile de siguranță și coșul pot fi îndepărtate complet pentru o distracție mai mare pentru copii.