Pentru a sărbători 100 de ani de excelență Bentley, în colaborare cu Bentley Motors, a fost lansată a această versiune în ediție limitată a luxoasei triciclete Bentley. Pentru Europa au fost alocate doar  570 de bucăti.

Această tricicletă în ediție limitată are elemente de design unice, cum ar fi un cadru negru mat, jante și pedale, precum și cusături aurii, detalii din satin și puncte tactile din piele ecologică. Acest tricicletă vine, de asemenea, cu un suport pentru pahare, are un coș de depozitare nou care se atașează magnetic și un nou sistem de blocare pentru mânerul de împingere, facilitând atașarea / detașarea.

Incluse în această ediție limitată sunt multe dintre funcțiile pe care le-am îndrăgit pe originalul Bentley Trike. Căruciorul / tricicleta 6-în-1 Bentley este combinația perfectă de eleganță și funcțiune. La fel ca modelul original, modelul aniversar 100 Bentley poartă acum cu mândrie insigna de renume mondial și întruchipează angajamentul față de calitate și măiestrie pe care compania Bentley Motors l-a susținut cu atenție de-a lungul anilor.

Unele dintre caracteristicile stilului Bentley evidente în căruciorul tricicletă sunt: ​​

  • roțile replică la o scară mică a celor de pe modelul Bentley Continental GT – confecționate din cauciuc și umflate cu aer pentru a asigura o călătorie lină spre deosebire de modelele gasite obișnuite,
  • logo-ul chrome Bentley pe cadrul metalic și
  • finisajul de aceeași culoare ca mașinile Bentley Continental.

Grăbește-te și comandă una dintre cele 570!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.