Proiectată în parteneriat cu Bentley Motors, bicicleta Bentley Balance întruchipează aceeași atenție minuțioasă la detalii și design inconfundabil pentru care marca este renumită. Cadrul de magneziu al bicicletelor este influențat de liniile elegante ale iconicului Bentley Continental GT, în timp ce ghidonul matlasat in forma diamantului și scaunul inspirat de fibra de carbon emană aceleași detalii de lux găsite în modelele auto.

Perfecta pentru copiii începând cu vârsta de 3 ani, micuțul dvs. se va bucura sigur de o plimbare confortabilă cu ajutorul jantelor din aluminiu și a discurilor de frână, combinate cu ghidonul și scaunul proiectate ergonomic. Aceste biciclete fără pedale fac mult mai mult decât să vă ajute să vă învățați copiii să echilibreze, oferă ani de distracție pe măsură ce câștigă încrederea de a se plimba pe terenuri mai denivelate.

Design & Stil

Bicicletele de echilibru Bentley sunt ușoare, dar extrem de rezistente, fabricate dintr-o singură bază de magneziu, jante din aluminiu șlefuit și un sistem antiblocare pentru o frânare în siguranță.

Avantaje

Bicicletele de echilibru Bentley se potrivesc mult mai bine copiilor decât tricicletele sau bicicletele cu roți de antrenament deoarece sunt mai aproape de sol, ceea ce înseamnă că micuții tăi sunt mai feriți de accidentări. Bicicletele de echilibru reprezintă un pas minunat în îmbunătățirea coordonării, agilității și forței copilului, permițându-le mai multă mobilitate și creând o trecere usoară la o bicicletă cu pedale.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.