Bicicletele de echilibru Bentley sunt perfecte pentru copii începând cu vârsta de 18 luni pentru a-i învăța să își mențină echilibrul și să dobândească abilități de coordonare, pregătindu-se astfel să meargă cu o bicicletă adevărată. Bicicletele fără pedale fac mult mai mult decât să-i învețe pe copiii dvs. să își păstreze echilibrul, oferind, de asemenea, multă  distracție pe măsură ce învață să se plimbe fără teamă, în siguranță, și pe terenuri denivelate.

Design & Stil

Bicicletele de echilibru Bentley sunt ușoare, dar extrem de rezistente, fabricate dintr-o singură bază de magneziu, jante din aluminiu șlefuit și un sistem antiblocare pentru o frânare în siguranță. Acestea sunt frâne de încredere, cu o mare putere de oprire și nivel de frânare mediu pentru viitori motociclisti.

Avantaje

Bicicletele de echilibru Bentley se potrivesc mult mai bine copiilor decât tricicletele sau bicicletele cu roți de antrenament deoarece sunt mai aproape de sol, ceea ce înseamnă că micuții tăi sunt mai feriți de accidentări. Bicicletele de echilibru reprezintă un pas minunat în îmbunătățirea coordonării, agilității și forței copilului, permițându-le mai multă mobilitate și creând o trecere usoară la o bicicletă cu pedale.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.