Suportul pentru cap NapUp este alcătuit din două părți, baza care este atașată la scaunul pentru mașină sau la spătarul înălțătorului auto și o curea pentru cap care se conectează la bază cu o bandă cu arici de înaltă calitate. Când copilul este treaz, banda frontală pentru cap este ridicată deasupra capului copilului fără a-l deranja. Când copilul adoarme, banda frontală pentru cap este coborâtă pe frunte, cu un spațiu de 1 cm între cap și aceasta, permițând sprijinul necesar pentru cap, făcând contact ușor cu fruntea numai atunci când capul începe să cadă.

Produsul este alcătuit din 2 părți: tetiera amortizată și banda pentru cap. Deoarece banda pentru cap este conectată la tetieră de o bandă cu arici, aceasta poate fi ajustată cu ușurință la diferite dimensiuni ale capului.

Specificații :

  • Material respirabil
  • Ușor de instalat
  • Se ajustează la fiecare dimensiune a capului
  • Bureți integrați în material care permit aerului să circule

Design : Am adoptat o abordare hi-tech în proiectarea NapUp, folosind designeri și ingineri cu experiență, creativi. Produsul include panouri „fără transpirație” pentru a permite circulația maximă a aerului și o tehnică de spumare termică este utilizată pentru a atașa țesătura și spuma împreună fără lipici. Toate materialele sunt de înaltă calitate, respectând standardul OEKO-TEX 100 și sunt ignifuge.

Utilizarea NapUp este potrivită pentru copiii care stau într-un scaun auto orientat spre față și în spate.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.