Povestea noastră

Produse de lux pentru copii

Babyish, creat cu dragoste pentru copii, aduce în România produse de lux pentru cei mici, de la branduri de renume precum Bentley și McLaren. Ne concentrăm pe vânzarea de articole pentru copii precum cărucioare, biciclete, trotinete, triciclete, biciclete fără pedale și sisteme de călătorie.
povestea Babyish - Produse de lux pentru copii

Babyish este al doilea bebeluș al nostru, născut din dragostea și grija pentru copilul nostru, pe care ne dorim să îl creștem frumos. Vladimir, băiețelul nostru, este cel care ne-a inspirat atunci când am ales numele brand-ului și atunci când am decis să aducem în România primul produs, respectiv căruciorul/ tricicleta Bentley, un produs premium creat în colaborare cu compania Bentley Motors UK.

Despre asta este Babyish…despre produse premium, de cea mai bună calitate ce oferă confort și siguranță copilului tău.

Astfel, Bentley 6 in 1 Stroller Trike începe povestea noastră, povestea Babyish. Urmăreste-ne pentru a vedea continuarea poveștii și pentru a te bucura de ceea ce noi dorim să împărtășim cu voi.

Misiune

Scopul nostru principal la Babyish este de a aduce în România produse premium, asigurându-ne că fiecare copil beneficiază de confortul și siguranța pe care o famile și-ar dori-o pentru copilul său.

Viziune

Visăm să creștem Babyish ca un simbol al calității superioare în materie de produse pentru copii în România. Povestea noastră nu se oprește la tricicleta Bentley, continuăm să căutăm cele mai bune produse pentru dvs.

Valori

Credem în oferirea celei mai bune experiențe pentru copii, colaborând cu parteneri de renume la nivel mondial. Toate produsele Babyish sunt riguros testate pentru a satisface cele mai înalte standarde.