305442944 578106744015976 5174677074630299558 n

Cauți o bicicletă de echilibru fără pedale pentru copii? Cum alegi bicicleta potrivită?

Odată ce un copil începe să umble și să alerge pe propriile piciorușe, părinții sunt foarte bucuroși de faptul că cel mic începe să devină independent în deplasările pe care le face. În același timp, părinții trebuie să fie foarte atenți pentru că cel mic să nu cadă și să nu se lovească. În momentul în care copilul începe să aibă echilibru și coordonare în mișcări, foarte mulți părinți se gândesc să îi ofere copilului posibilitatea de a face diferite sporturi și de a-și dezvolta abilitățile motrice și de coordonare. În acest sens mulți părinți doresc să îl învețe pe cel mic să meargă cu bicicleta. Pentru părinții care își doresc cât mai puține riscuri în privința modului în care cel mic poate învăța mersul pe bicicletă, este important de punctat faptul că bicicletele de echilibru fără pedale pot fi alegerea potrivită.

Bicicleta de echilibru fară pedale

Avantajele bicicletelor de echilibru fără pedale În măsura în care nu te-ai gândit la posibilitatea de a cumpăra o bicicletă de echilibru fără pedale pentru copilul tău, trebuie spus că acestea oferă o serie de avantaje. În primul rând sunt foarte ușoare și astfel cel mic are un control mai bun asupra modului în care manevrează bicicleta. Mai mult, cel mic își poate ridica singur bicicleta sau o poate muta ușor dintr-un loc în altul. Un al doilea avantaj este siguranța mai mare pe care părinții o pot avea atunci când cel mic este pe bicicletă. Datorită faptului că distanță între sol și șaua bicicletei este foarte mică, la o eventuală căzătura șansele de a se lovi sunt mai mici. Prin urmare, părinții vor putea sta cu mai puțină grijă atunci când cel mic este pe bicicletă. Prin prisma faptului că aceste biciclete de echilibru sunt fără pedale și controlul deplasării este dat de modul în care copilul mișca picioarele, controlul pe care cel mic îl are asupra bicicletei este mult mai mare. Concentrarea copilului este pe deplasarea prin mișcarea și împingerea din picioare, nu pe modul în care cel mic pedalează. În consecință copilul va avea un control mai bun asupra bicicletei. Nu în ultimul rând deprinderea mai rapidă a echilibrului și a coordonării mișcărilor încă de la vârste fragede este un avantaj important de amintit. Este mult mai eficient ca un copil să învețe mersul pe bicicletă și echilibrul cu ajutorul bicicletelor de echilibru comparativ cu bicicletele cu roți ajutătoare. Cum alegi o bicicletă de echilibru fără pedale În situația în care toate avantajele amintite anterior te-au convins de faptul că o astfel de bicicletă fără pedale este cea mai bună alegere pentru copilul tău, este important să știi cum alegi bicicleta potrivită. Primul aspect este vârsta celui mic. În acest sens de cele mai multe ori vârsta de la care cei mici încep să poată folosi o astfel de bicicleta este 2-3 anișori. Greutata bicicletei este un al doilea aspect important de luat în considerare. Bicicleta trebuie să fie cât mai ușoară. Mărimea bicicletei este de asemenea importanță pentru că cel mic să poată ajunge cu picioarele la nivelul solului și să poată controla bicicleta. Nu în ultimul rând materialul din care este realizată bicicleta este un detaliu important. Bicicletele din lemn sunt mai ușoare, dar nu la fel de rezistente precum o bicicletă de echilibru fără pedale din oțel sau din magneziu. Fără doar și poate că varianta de biciclete având cadrul din magneziu sunt cea mai bună variantă datorită greutății reduse și durabilității ridicate.Magazinul nostru comercializează biciclete de echilibru fără pedale marca Bentley, acestea fiind foarte ușoare, extrem de durabile și foarte confortabile pentru cei mici.

Distribuie:

Te-ar putea interesa și:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Înscrie-te la newsletterul nostru și creează cele mai frumoase amintiri alături de cei mici! Descoperă lumea luxului pentru copii, bucură-te de ofertele noastre speciale, primește în premieră noutățile de la Bentley și McLaren și alătură-te comunității Babyish în călătoria către fericirea celor mici.
Alege excelenta McLaren