BENTLEY 6 ÎN 1

TRICICLETA CARE CREȘTE ODATĂ CU COPILUL TĂU!

Designul inovator al tricicletei Bentley face ca aceasta să se transforme pe măsură ce copilul tău crește, putând fi folosită pentru mai mulți ani.

Unele dintre caracteristicile care o fac atât de funcțional sunt : mai multe poziții ale suportului pentru picioare, un scaun înclinat și pivotant, un mâner detașabil de împingere pentru părinte și funcția de roată și mâner liberă. Tricicleta Bentley se va adapta nevoilor copilului tău din etapele distincte ale creșterii.

Tricicleta Bentley se va adapta nevoilor copilului tău din etapele distincte ale creșterii.

stadii-tricicleta-bentley
Bentley Trike Oficcialy Logo
Bentley Trike poartă acum cu mândrie insigna de renume mondial și întruchipează angajamentul de calitate și măiestrie pe care compania Bentley Motors l-a susținut cu grijă de-a lungul anilor.

Unele dintre caracteristicile stilului Bentley evidențiate și la tricicleta sunt:

  • Roțile replică la o scară mică a celor de pe modelul Bentley Continental GT – confecționate din cauciuc și umflate cu aer pentru a asigura o călătorie lină spre deosebire de modelele obișnuite
  • Logo-ul chrome Bentley pe cadrul metalic
  • Finisajul de aceeași culoare ca a mașinilor Bentley Continental.

Transformându-se de la un cărucior într-o tricicletă, acest produs asigură că bebelușul sau copilul tău să fie în siguranță și confortabil atunci când îl folosește. Pe măsură ce cresc, copiii pot folosi mai multe poziții ale suportului pentru picioare pentru a se bucura complet de timpul lor cu tricicleta.

Trotinetele McLaren sunt aici pentru tine și copilul tau!

EXCELENȚA MCLAREN LA FIECARE VÂRSTĂ!

McLaren există pentru a oferi cele mai palpitante experiențe imaginabile. Nu depășim pur și simplu limitele, ci le regândim complet.

Încă de la început, istoria McLaren a fost adânc marcată de o pasiune pentru mașini și curse. Cu echipa sa de ingineri, fondatorul Bruce McLaren a construit o istorie de victorii și realizări auto.

La fel tânărul Bruce McLaren, pasiunea copilului tău pentru curse începe atunci când se alătură McLaren Scooters Club. Lăsați-i să experimenteze prima plimbare memorabilă cu bicicleta de echilibru din fibră de carbon McLaren sau plimbati-vă împreună prin oraș cu trotinetele McLaren create cu atenție la nevoile celor care le folosesc.

Excelenta Mclaren